Vitajte v Rosy – modernom penzióne v centre mesta Myjava

Nadštandardné ubytovanie na Myjave

Penzión Rosy je moderné a komfortné ubytovacie zariadenie. Ponúka Vám kvalitné ubytovanie v pokojnom prostredí spojené s chutnou gastronómiou. Našim hlavným cieľom je poskytnúť prvotriedne služby ubytovania a stravovania v meste Myjava, založené na našom profesionálnom a priateľskom prístupe zameraného na Vašu spokojnosť a pohodlie.

Penzión je situovaný v centre mesta Myjava uprostred vyhľadávaného regiónu myjavských kopaníc a stáva sa tak najlepšou voľbou pre ubytovanie na Majave

Kvalitné jedlo

Navštívte nás a poseďte si v štýlovej reštaurácii, útulnej kaviarni alebo počas teplých dní na priestrannej letnej terase a ochutnajte špeciality slovenskej, medzinárodnej ale aj regionálnej kuchyne. V ponuke nám nechýba ani celé grilované prasiatko, jahňa, či pečené koleno. Aj náročného gurmána uspokojí široký výber slovenských vín. K dobrej pohode patrí kávička, domáce dezerty alebo osviežujúce nápoje. Kždý deň máte možnosť vybrať si z piatich jedál z našého obedového menu.

Vítame Vás!

casnicka penzion rosy

Ubytovanie Myjava už nie je probém, uás nájdete ponuku, ktorá vyhovuje vašim potrebám.

Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať.

Len prespať nestačí

Ďalšie možnosti penziónu Rosy

Kávička s priateľmi

Na letnej terase

Letná terasa je ideálna na priateľské posedenie pri kávičke, alebo pohári kvalitného vína s priateľmi. Z jednej strany si môžet užívať hrejivé slnečné lúče z druhej strany vás od zvukov mesta chránia ihličnaté stromčeky, vďaka ktorým ľahko zabudnete, že sa nachádzate v centre mesta.

Celý týždeň

Obedové menu

Každý deň pre vás pripravujeme chutné obedové menu z kvalitných potravín. Prídite vyskúšať majstrovstvo nášho šéfkuchára a zamilujete sa do rozmanitosti chutí, ktoré pre vás vyčaruje. Obedové menu Penziónu Rosy je zostavené z piatich jedál, stačí si len vybrať.

Dobrú chuť!

Profesionálny

Catering

Pripravíme pre vašu akciu špičkový catering na najvyššej úrovni. Počas 30 ročných skúseností sme sa nezľakli ani výziev ako bol catering na Beckovom hrade, v Národnom divadle či pre show Let’s Dance. Tiež sme kompletne zastrešili catering pri 100. výročií úmrtia Milana Rastislava Štefánika na Brezovej pod Bradlom.

Stačí zavolať s ďalšou výzvou, my sme pripravení.